Permakultúra klub

A permakultúra klub célja, hogy élénkítse a kapcsolatot egyetem és város között, illetve hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol a tagok között tudás áramlik. Cél továbbá a közös tanulás, programok, beszélgetések szervezése. 2020-ban már Békéscsabán és Bátaszéken is indult klub. Amennyiben szeretnél ilyet szervezni, akkor kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Havonta egy alkalommal szervezünk különböző programokat a permakultúra iránt érdeklődő vagy az elveit már aktívan használók számára. A 2020-as évet például az indexen 2019-ben megjelent, igencsak félrevezető tojás-zöldrefestési kampány elemzésével kezdtük. A területükön elismert szakemberek mondták el a valóságot, amit tudományos tényekkel támasztottak alá.

Az eseményt a MAPER és a SZIE Ökológiai és Fenntartható Gazdálkodási Rendszerek Tanszék szervezi. Belépődíj nincs, a javasolt adomány 1000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Az alábbi linken található térkép az épületek elhelyezkedéséről:
http://okogazd.kertk.szie.hu/bemutatkozas/tanszek-elerhetosege

Az egyik 2019-es permakultúra klubról Hegedűs Henrietta billenytűzetéből olvashattok.

A következő alkalmak időpontjait az eseménynaptárban és fb-oldalunkon láthatjátok, illetve youtube csatornánkon tesszük közzé, ha készült felvétel.

A 2019-es összes permaklub fb-os megjelenését – képekkel, kérdésekkel, válaszokkal – szintén megtaláljátok, ahogy a 2020-as évet is összegyűjtve.