Permakultúra klub

A permakultúra klub célja, hogy élénkítse a kapcsolatot egyetem és város között, illetve hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol a tagok között tudás áramlik. Cél továbbá a közös tanulás, programok, beszélgetések szervezése. 2020-ban már Békéscsabán és Bátaszéken is indult klub. Amennyiben szeretnél ilyet szervezni, akkor kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Havonta egy alkalommal szervezünk különböző programokat a permakultúra iránt érdeklődő vagy az elveit már aktívan használók számára. Az idei évet a tavalyi igencsak félrevezető indexen megjelent tojás-zöldrefestési kampány elemzésével kezdtük. A területükön elismert szakemberek mondták el a valóságot, amit tudományos tényekkel támasztottak alá.

Az eseményt a MAPER és a SZIE Ökológiai és Fenntartható Gazdálkodási Rendszerek Tanszék szervezi. Belépődíj nincs, a javasolt adomány 1000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Az alábbi linken található térkép az épületek elhelyezkedéséről:
http://okogazd.kertk.szie.hu/bemutatkozas/tanszek-elerhetosege

A permakultúra klubról 2019-ben, Hegedűs Henrietta billenytűzetéből olvashattok. , a következő alkalmak időpontjait a naptárban látjátok a főoldalon, illetve youtube csatornánkon tesszük közzé, ha készült felvétel.

A tavalyi összes permaklub fb-os megjelenését – képekkel, kérdésekkel, válaszokkal – szintén megtaláljátok, ahogy az idei évet is összegyűjtve.