Térkép

Az egyesület által nyilvántartott projektek adatbázisa. Ha valaki a környékén permakultúrás szemléletben kialakított projektet keres, ahol megnézheti, tanulhatja a gyakorlatot, vagy szeretne együttműködni, kapcsolatot keresni, akkor érdemes átböngésznie.

A különböző kategóriákról:

  • Csemete (Kezdő): akiknél permakultúrás elemek megjelennek, érdeklődnek, van valamennyi ismeretük, de még most kezdtek bele.
  • Liget (Profik): akiknek átfogó ismeretük van a permakultúráról, és azt a projektjükön keresztül a gyakorlatban is be tudják mutatni.

Az adatbázisba való kerülésről:

  • Csemete lehet bárki, akit valamelyik Liget (profi) ajánlott.
  • Ahhoz, hogy valaki Liget (Profi) lehessen, legalább 2 tagnak kell ajánlani írásban, amelyben legyen egy bemutatkozása (min fél A/4 es oldal és mindenképp arról szóljon hogy miért permakultúrás), amit az elnökség elbírál (ha pozitív az elbírálás akkor elég tájékoztatni ha negatív akkor írásbeli indoklás kell az elnökség részéről).

2018-ban az egyesületünk részt vett a Visegrád Fund által finanszírozott nemzetközi projektben a Visegrádi országok és Ukrajna részvételével. Ennek a projektnek a keretében létrehoztunk egy nemzetközi adatbázist is a projekteknek.

Ha valaki szeretne körülnézni, hogy a környező országokban hol tart a permakultúra gyakorlata, akkor érdemes ránézni az alábbi térképre, ugyanis sok szuper projekt felkerült a térképre!