Tervezői képzéseink (PDC) 2020-ban

2020-ban két permakultúra tervezői képzést (PDC) indít a Magyar Permakultúra Egyesület!

A négy hosszú hétvégét átölelő képzést olyanoknak ajánljuk, akik nehezebben köteleződnek el egyszerre hosszabb időre, a nyári kétheteset pedig azoknak, akik szívesen töltik a szabadságukat egy fantasztikus környezetben, tanulással. A képzés során kizárólag magyar szakemberekkel találkozol, akik több évtizedes gyakorlati tapasztalattal bírnak magyarországi környezetben. A képzés magyar nyelvű, és nemzetközileg elismert oklevelet ad.

PDC I.: (BETELT!)

február 21-23: Budapest, SZIE Ökológiai és Fenntartható Gazdálkodási Rendszerek Tanszék
március 20.22: Kecskemét környéke (Kunszállás – 9-es helyszín – és Tápiószele)
június 19-21: Vértesacsa, Valaha Tanya
augusztus 6-9: Nagyszékely, Nagyszékelyi Füvészkert Műhely

PDC II.: (BETELT!)

július 27 – augusztus 9: Nagyszékely, Nagyszékelyi Füvészkert Műhely

A létszám képzésenként maximum 15 fő, az elmélyült, személyes és interaktív tudásátadás érdekében.

Jelentkezés e-mailben: pdc@permakultura.hu

A képzés során a legfontosabb alapismereteket lehet elsajátítani, amelyek segítik a permakultúra gyakorlati megvalósítását. Szó lesz a permakultúra alapjairól, fő témáin és a módszertani ismereteken túl a 13 nap alatt a tervezési folyamat is megtapasztalható egy tervezési projekten keresztül.

A résztvevőket végigkísérő képzők: Kardos Etelka és Szilágyi Alfréd, az egyes témákat oktató szakértők között lesz: Baji Béla, Lantos Tamás, Igaz Titusz, Bérces Dóra, Dr. Szalai Zita, Dr. Gál Izóra, Kulcsár Balázs és még sokan mások.

A témákról bővebben: a permakultúra etikája, alapelvei, elméleti háttere, tervezési folyamat módszertana, permakultúrás rendszer energetikai folyamatai, vízgazdálkodása, a talaj és a klíma szerepe, ökoépítészeti alapok, gyümölcsészet, állattartás permakultúrás szemléletben, terepi megfigyelés, ökológiai alapok, természetben található mintázatok, permakultúra a kertészkedésben, agroerdészet, permakultúra társadalmi vonatkozásai, szociális aspektusok és közösségteremtés.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A képzés díja 130 000 HUF. Mindkét képzésre fenntartunk pályázható helyeket, amit az alapdíjon felül felajánlott összegekből fedezünk. Ha a képzési díj problémát okoz, akkor is jelentkezz, mindenképp megpróbálunk megoldást találni a közösségi szociális felelősségvállalás mentén.

A képzés díja magában foglalja a szállást és napi egyszeri meleg étkezést biztosítunk.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

A PDC képzési napok listája a weboldalunkon.

És eseményként a facebookon.

 

2 thoughts on “Tervezői képzéseink (PDC) 2020-ban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük